Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin Helsingin Kalliossa – Ravintola Oiva

Etsitkö maukasta ja monipuolista brunssia Helsingissä? Tule tutustumaan Ravintola Oivan brunssiin Helsingin Kalliossa. Lauantaisin voit tehdä pöytävarauksen klo 10 - 14:30 välille ja  sunnuntaisin kattausaikamme ovat klo 10.00, 10.30, 12.00 tai 12.30 ja 14.00 tai 14.30. Klo 14.30 jälkeen löytyy varmemmin tilaa myös ilman pöytävarausta. Seuraa ilmoitteluamme myös teemabrunsseista eri juhlapyhinä!

Varaa pöytä brunssille

Voit tehdä brunssille pöytävarauksen netissä , puhelimitse p. 0102192980 tai sähköpostilla. Saman päivän varaukset aina puhelimitse. 


VIIKONLOPPUBRUNSSI 

Lauantaisin klo 10 - 15 ja sunnuntaisin klo 10:00 - 16:00 


Pöytävaraukset: sähköisesti täältä yli 8 henkilön seurueeet sähköpostilla varaus@ravintolaoiva.fi tai puhelimitse p. 0102192980

Saman päivän varaukset aina puhelimitse. 

Lauantaisin voit tehdä pöytävarauksen klo 10 - 14:30 välille ja sunnuntaisin klo 10 - 15:30 välille. Klo 13 jälkeen löytyy varmemmin tilaa myös ilman pöytävarausta. 

Otamme myös huomioon erikoisruokavaliot ja pyydämme mainitsemaan siitä kun teet pöytävarauksen sähköisesti tai kassalla maksun yhteydessä. 



OIVAN VIIKONLOPPUBRUNSSI


25 €
Lapset 4-8 v. 6,50 € ja 9-12 v. 12,50 €


Turkkilaista jugurttia (G, L)  ja kaurajugurttia (G, M, V) 

Marjoja ja mysliä 

Hedelmiä

Oivan leipävalikoima, sämpylöitä ja levitteitä (G, L)
Croissantteja (VL)
Riisipiirakoita (L) ja munavoita (G, L)
Leikkeleitä (G, M), juustoja (G, L) ja kasviksia (G, M, V)
Lämminsavulohta (G, M)
***
Vihersalaattia (G, M, V), yrtti- ja sinappikastikkeita
(G, M, V)
Valkosipuli-etikkakurkkuja (G, M, V)
Marinoituja herkkusieniä (G, M, V)
Kotijuusto-hernesalaattia (G, L)
Punajuuri-rypälesalaattia (G, M, V)
Kananpojan pastasalaattia (M)
Tomaatti-papusalaattia (G, M, V)
***
Paahdettuja ruohosipuliperunoita (G, M, V)
Kurpitsa-sienipaistosta (G, M, V)
Lihapullia (L)
Pekonia (G, M)
Juustomunakasta (G, L)
Paistettuja makkaroita (G, M), Oivan sinappia (G, M, V)
ja aiolia (G, M, V)
***
Omenakakkua (G, M) ja vaniljakastiketta (G, L)
Vadelma-Charlotte Roussea (L)
Pähkinä-suklaabrownieta (G, M, V) ja mansikkamelbaa (G,
M, V)
Tuulihattuja
Karamelleja
Suklaa-, kinuski- ja lakritsikastikkeita
Juustoja, hilloja ja keksejä
***
Appelsiinimehua ja jääteetä
Kahvia ja haudutettua teetä


* Pidämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin menussa

    
G - gluteeniton

V - vegaaninen
L - laktoositon

M - maidoton 



Miten toimia Oivassa poikkeusaikana?
Jokainen on velvollinen pesemään kädet tai käyttämään käsidesiä jo ennen kun tulee kassalle tai asettuu pöytään. Käsidesejä on tarjolla monessa paikassa ja käsienpesupaikat on osoitettu selkeästi.
Oivassa on pöydät aseteltu väljästi turvavälit huomioiden.
Kassalla ja pöytään mentäessä tulee jokaisen huolehtia turvaväleistä.
Toimitaan me jokainen oikein, niin saadaan tämä onnistumaan.
Tervetuloa viihtymään Oivaan.



Kuvat: Mikko Uosukainen

@mikkouosukainen_food ja @dinnerbooking

https://www.mikkouosukainen.com


Tiedustelut:  varaus@ravintolaoiva.fi