Helsingin Kalliossa – Ravintola Oiva

Etsitkö maukasta ja monipuolista brunssia Helsingissä? Tule tutustumaan Ravintola Oivan viikonloppubrunssiin Helsingin Kalliossa. Lauantaisin voit tehdä pöytävarauksen klo 10 - 14:30 välille ja heinäkuun alusta myös unnuntaisin kl 10:00 - 16:00. 

Varaa pöytä brunssille 

Voit tehdä brunssille pöytävarauksen netissä , puhelimitse p. 0102192980 tai sähköpostilla. Saman päivän varaukset aina puhelimitse. 

OIVAN VIKONLOPPUBRUNSSI

Tervetuloa brunssille Oivaan.

Brunssi on tarjolla lauantaisin klo 10:00 - 15:00 ja heinäkuun alusta myös sunnuntaisin klo 10:00 - 16:00

Palaamme sunnuntaibrunssiin kun rajoitukset normalisoituvat. Pöytävaraukset: sähköisesti täältä 

Yli 8 henkilön seurueeet sähköpostilla varaus@ravintolaoiva.fi tai puhelimitse p. 0102192980

Saman päivän varaukset aina puhelimitse. 

Otamme myös huomioon erikoisruokavaliot ja pyydämme mainitsemaan siitä kun teet pöytävarauksen sähköisesti tai kassalla maksun yhteydessä. 

 

Brunssin menu:

 

Turkkilaista jugurttia (G, L) kaurajugurttia (G, M, V)
Talon mysliä (M, V) ja marjasekoitusta (G, M, V)
Vihersmoothieta (G, M, V) ja hedelmiä (G, M, V)
***
Riisipiirakakoita ja munavoita (L), croissantteja (L)
Oivan leipää, sämpylöitä, ruisleipää ja levitteitä
Leikkeleitä, juustoja

Jääsalaattia ja kasviksia
Savulohiherkkua (G, L)
Ceasar-salaatti (G, L) (sis. anjovis)
Vihreä parsa -pastasalaatti (M)
Kreikkalainen fetasalaatti (G, L)
Balsamicomarinoituja herkkusieniä (G, M, V)

Mummonkurkkuja (G, M, V)
***
Paahdettuja varhaisperunoita (G, M, V)
Soijamarinoitua tofua ja paahdettuja kasviksia (G, M, V)
Lihapullia (M)
Makkaroita (G, M) ja pekonia (G, M)
Munakasta (G, L)
***
Vaniljapannacottaa (G, L) ja marjamelbaa (G, M, V)
Marianne-suklaakakkua (G, M, V)
Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)

Amerikkalaisia pannukakkuja, vaahterasiirappia ja Nutellaa
Tuulihattuja ja pikkuleipiä

Makeisia

Juustoja, hilloja
***
Jääteetä ja appelsiinimehua
Kahvia ja haudutettua teetä

      
25 €
Lapset 4-8 v. 6,50 € ja 9-12 v. 13 €.

      
Käytössä on nykyrajoitusten mukaan 75 % asiakaspaikoista, asiakkaat saapuvat brunssille porrastetusti ja avarat tilamme takaavat myös turvavälit. Huolehdithan myös itse osaltasi käsihygieniasta sekä turvaväleistä.

 

Miten toimia Oivassa poikkeusaikana?
Jokainen on velvollinen pesemään kädet tai käyttämään käsidesiä jo ennen kun tulee kassalle tai asettuu pöytään. Käsidesejä on tarjolla monessa paikassa ja käsienpesupaikat on osoitettu selkeästi.
Oivassa on pöydät aseteltu väljästi turvavälit huomioiden.
Kassalla ja pöytään mentäessä tulee jokaisen huolehtia turvaväleistä.
Toimitaan me jokainen oikein, niin saadaan tämä onnistumaan.
Tervetuloa viihtymään Oivaan.

Kuvat: Mikko Uosukainen

@mikkouosukainen_food ja @dinnerbooking

https://www.mikkouosukainen.com


Tiedustelut:  varaus@ravintolaoiva.fi