Oivassa tapahtuu, live-illat ja karaoke Helsingin Kalliossa

Oivan tapahtumaillat tarjoavat musiikkia ja rentoa illanviettoa porukassa. Tarjolla on niin karaokea, live-keikkoja kuin open stage -iltoja Helsingin Kalliossa. Tule yksin tai yhdessä viihtymään ja vapauttamaan laulunhimosi karaoken tahdeissa. 


Oivan karaoke

Oivan karaokeen Helsingin Kalliossa saavat kultakurkut tulla laulamaan perjantaina ja lauantaina. Ohjelmassa on Singa-karaokea, jonka valikoimista löytyy 40 000 eri laulua!

Oivan karaokekalenteri

PE: karaoke klo 19:00 - 24:00

LA: karaoke klo 18:00 - 24:00

MAANANTAIKLUBI

Maanantaiklubin tarina

Maanantaiklubi on kriittisen keskustelun ja kulttuurin avoin kohtaamispaikka kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 19 Ravintola Oivassa, Helsingin Kalliossa. Vetäjinä Yrjö Hakanen ja Maria Malmström.
Maanantaiklubin tarina alkaa syksystä 2001 Helsingin Kluuvista ja on jatkunut VR:n Makasiinien kautta Kallioon. Kaikille kiinnostuneille avoimia, maksuttomia tilaisuuksia on järjestetty aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina, lukuunottamatta heinäkuussa ja joskus myös elokuussa pidettyjä kesätaukoja.
Tähänastisten tilaisuuksien ohjelma ja artikkeleita matkan varrelta löytyy Maanantaiklubin verkkosivuilta 


http://maanantaiklubi.blogspot.fi/

Kuukauden näyttely

Maalauksia / Maria Hyypiä / Oiva / Syyskuu


Osaltani taidetta on syntynyt vuosien varrella rutkasti ja nyt osa tauluistani pääsee vuorostaan Oivan kabinettiin tuulettumaan. Joten tervetuloa töitteni pariin ihastelemaan, ihmettelemään, vihastelemaan tai muuten vain tuijottamaan vaikkapa taiteen sijasta kattoa tai viinilasisi pohjaa - sinä päätät sen.Kuitenkin näyttely on esillä koko syyskuun ajan eli 1.9-30.9.2019 Lämpimästi tervetuloa! 


Parhain terveisin, Maria Hyypiä

https://mariahyypia.wixsite.com/mariahyypia