Oivassa tapahtuu, live-illat ja karaoke Helsingin Kalliossa

Oivan tapahtumaillat tarjoavat musiikkia ja rentoa illanviettoa porukassa. Tarjolla on niin karaokea, live-keikkoja kuin open stage -iltoja Helsingin Kalliossa. Tule yksin tai yhdessä viihtymään ja vapauttamaan laulunhimosi karaoken tahdeissa. 


Oivan karaoke

Oivan karaokeen Helsingin Kalliossa saavat kultakurkut tulla laulamaan perjantaina ja lauantaina. Ohjelmassa on Singa-karaokea, jonka valikoimista löytyy 40 000 eri laulua!

Oivan karaokekalenteri

PE: karaoke klo 19:00 - 24:00

LA: karaoke klo 18:00 - 24:00

MAANANTAIKLUBI

Maanantaiklubin tarina

Maanantaiklubi on kriittisen keskustelun ja kulttuurin avoin kohtaamispaikka kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 19 Ravintola Oivassa, Helsingin Kalliossa. Vetäjinä Yrjö Hakanen ja Maria Malmström.
Maanantaiklubin tarina alkaa syksystä 2001 Helsingin Kluuvista ja on jatkunut VR:n Makasiinien kautta Kallioon. Kaikille kiinnostuneille avoimia, maksuttomia tilaisuuksia on järjestetty aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina, lukuunottamatta heinäkuussa ja joskus myös elokuussa pidettyjä kesätaukoja.
Tähänastisten tilaisuuksien ohjelma ja artikkeleita matkan varrelta löytyy Maanantaiklubin verkkosivuilta 


http://maanantaiklubi.blogspot.fi/

KUUKAUDEN NÄYTTELY


MIKA TÖRÖNEN
AKVARELLEJA RAVINTOLA OIVASSA 2.11.-1.12.2019
Näyttelyssä on esillä akvarellejani Helsingistä. Helsinki on ollut teosteni pääasiallinen aihe jo 2000luvun alkupuolelta, mutta edelleen tunnen löytäväni aiheesta paljonkin kaikenlaista uutta.
Olen asunut lapsuuteni Tampereella, mutta varhaisimmat muistikuvani kaupungista ovat Helsingistä ja nimenomaan Kalliosta, jossa lapsuudessani vierailimme useasti.
Kaupungissa minua kiehtoo erityisesti katujen valo ja tunnelma ja usein myös huomaan, että maalaan itse koettuja muistoja ja tunnelmia.
Aloitin urani kokopäiväisenä taidemaalarina n 25 vuotta sitten ja pääasiallinen maalaustekniikkani on alusta lähtien ollut akvarelli. Minulle vesivärimaalauksessa kiehtovaa on sen sattumanvaraisuus ja se, että se ei ole koskaan täysin hallittavissa. Itse ajattelen, että minun ohellani teosta maalaa myös vesi ja sattuma joille luon mahdollisuuksia tehdä oman osuutensa.
Olen opiskellut Julian Ashton Art Schoolissa (Sydney, Australia) ja osallistunut näyttelyihin Suomen lisäksi monissa eri maissa Euroopassa ja myös Kiinassa ja Australiassa. Teoksiani on monissa julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa ympäri maailmaa

Mika Törönen
+358 (0)50 559 8409

mikatoronen@hotmail.com


www.mikatoronen.com