Oivassa tapahtuu, live-illat ja karaoke Helsingin Kalliossa

Oivan tapahtumaillat tarjoavat musiikkia ja rentoa illanviettoa porukassa. Tarjolla on niin karaokea, live-keikkoja kuin open stage -iltoja Helsingin Kalliossa. Tule yksin tai yhdessä viihtymään ja vapauttamaan laulunhimosi karaoken tahdeissa. 

Oivan tapahtumat löytyy Oivan Facebookin tapahtumat -sivulta


Oivan karaoke

Oivan karaokeen Helsingin Kalliossa saavat kultakurkut tulla laulamaan perjantaina ja lauantaina. Ohjelmassa on Singa-karaokea, jonka valikoimista löytyy 40 000 eri laulua! Täältä löydät meidän lauluvalikoiman SINGA

Oivan karaokekalenteri

PE: karaoke klo 19:00 - 24:00

LA: karaoke klo 18:00 - 24:00

BLUES DANCE MONDAYS

Tervetuloa Oivaan tanssimaan bluesin tahtiin kolme kertaa kuukaudessa. Lisätietoa tansseista löytyy Blues Dance Helsinki Facebook-sivulta

BLUES DANCE HELSINKI

 

MAANANTAIKLUBI

Maanantaiklubin tarina

Maanantaiklubi on kriittisen keskustelun ja kulttuurin avoin kohtaamispaikka kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 19 Ravintola Oivassa, Helsingin Kalliossa. Vetäjinä Yrjö Hakanen ja Maria Malmström.
Maanantaiklubin tarina alkaa syksystä 2001 Helsingin Kluuvista ja on jatkunut VR:n Makasiinien kautta Kallioon. Kaikille kiinnostuneille avoimia, maksuttomia tilaisuuksia on järjestetty aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina, lukuunottamatta heinäkuussa ja joskus myös elokuussa pidettyjä kesätaukoja.
Tähänastisten tilaisuuksien ohjelma ja artikkeleita matkan varrelta löytyy Maanantaiklubin verkkosivuilta 

 

http://maanantaiklubi.blogspot.fi/

KUUKAUDEN NÄYTTELY

21.6.-31.7.2022

Oleg Gorbatсhev