Kabinetti Helsingin Kalliossa

Ravintola Oivan kabinetti Helsingin Kalliossa on oivallinen paikka pitää illanistujaiset ,pikkujoulut, kokous, illallinen, hautajaiset, syntymäpäivät tai muut juhlat. Kabinettiin mahtuu nykyrajoituksilla  26 henkilöä. Tilavuokraa emme peri ja kaikki tarjoilut saat tilattua kätevästi Oivasta. 

Kabinetissa on esillä myös kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, mistä löydät lisätietoa täältä.

Ota yhteyttä Oivaan, me järjestämme sinulle juuri sellaisen tilaisuuden kuin haluat.

Pikkujoulukausi lähestyy.

Oivan kabinetti on mitä parhain paikka jälrjestää pikkujoulut 10-26 henkilölle. Meillä onnistuu pikkujoulut myös isoille ja pienille ryhmille.
Ota meihin yhteys joko sähköpostilla oiva@ravintolaoiva.fi , niin suunnitellaan sinulle parhaat pikkujoulut.
Oivan herkulliset pikkujoulumenut löytyvät täältä

Kuinka toimia Oivassa poikkeusaikana? Ethän tule meille jos tunnet itseäsi yhtään sairaaksi.
Jokainen on velvollinen pesemään kädet tai käyttämään käsidesiä tullessaan sisään Oivaan ja jo ennen kun kohtaat henkilökuntaa tai menet istumaan pöytään. Käsidesejä on tarjolla monessa paikassa ja käsienpesupaikat on osoitettu selkeästi. Kassalla ja ruokaa noutaessa tulee jokaisen huolehtia turvaväleistä.Pöydät on sijoitettu turvavälit huomioiden ja asiakaspaikkoja on käytössä 50% normaalista.


Oivan kabinetin varustelu

Kokouksia ja kuvaesityksiä  varten Oivan kabinetista löytyvät videotykki ja screen.  


Tarjoilut tilaisuuksiin

Keittiömme valmistaa maistuvat tarjoilut kaiken tyyppisiin tilaisuuksiin. Voit tilata meiltä niin brunssityyliset kylmät tarjottavat, kahvitarjoilut kuin usean ruokalajin illalliset. Juomavalikoimastamme löytyy laaja valikoima oluita aina käsityöläisoluista hanaoluihin sekä laadukkailta uuden ja vanhan maailman viinejä. Otamme aina huomioon erityisruokavaliot ja valmistamme maukkaat vaihtoehdot myös heille.

Katso kuvia tarjoiluistamme ja tiloistamme!

Varaa kabinetti Helsingin Kalliossa

Kun tarvitset viihtyisää ja tunnelmallista tilaa juhlallesi tai tilaisuudellesi Helsingissä, ota yhteyttä Ravintola Oivaan! Meiltä saat kabinetin tilaisuuteesi käyttöön ja maistuvat tarjoilut haluamassasi kokonaisuudessa.