Kabinetti Helsingin Kalliossa

Ravintola Oivan kabinetti Helsingin Kalliossa on oivallinen paikka pitää illanistujaiset ,pikkujoulut, kokous, illallinen, hautajaiset, syntymäpäivät tai muut juhlat. Kabinettiin mahtuu nykyrajoituksilla  26 henkilöä. Tilavuokraa emme peri ja kaikki tarjoilut saat tilattua kätevästi Oivasta. 

Kabinetissa on esillä myös kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, mistä löydät lisätietoa täältä.

Ota yhteyttä Oivaan, me järjestämme sinulle juuri sellaisen tilaisuuden kuin haluat.

Pikkujoulut on nyt varattavissa.  

Oiva on tunnetusti paras paikka viettää täydelliset pikkujoulut. Meiltä löytyy tilaa isoille ja pienille seurueille. Keittiömestarimme on suunnitellut herkulliset pikkujoulumenut ja olemme valinneet menuihin parhaat mahdolliset viinit.  Ota yhteys myyntipalveluumme sähköpostilla oiva@ravintolaoiva.fi ja suunnitelleen yhdessä teille parhaat pikkujoulut.

 

Oivan kabinetin varustelu

Kokouksia ja kuvaesityksiä  varten Oivan kabinetista löytyvät videotykki ja screen.  

 

Tarjoilut tilaisuuksiin

Keittiömme valmistaa maistuvat tarjoilut kaiken tyyppisiin tilaisuuksiin. Voit tilata meiltä niin brunssityyliset kylmät tarjottavat, kahvitarjoilut kuin usean ruokalajin illalliset. Juomavalikoimastamme löytyy laaja valikoima oluita aina käsityöläisoluista hanaoluihin sekä laadukkailta uuden ja vanhan maailman viinejä. Otamme aina huomioon erityisruokavaliot ja valmistamme maukkaat vaihtoehdot myös heille.

Katso kuvia tarjoiluistamme ja tiloistamme!

Varaa kabinetti Helsingin Kalliossa

Kun tarvitset viihtyisää ja tunnelmallista tilaa juhlallesi tai tilaisuudellesi Helsingissä, ota yhteyttä Ravintola Oivaan! Meiltä saat kabinetin tilaisuuteesi käyttöön ja maistuvat tarjoilut haluamassasi kokonaisuudessa.