Lounas Helsingin Kalliossa – Ravintola Oiva

Oivan herkullinen lounas on tarjolla noutopöydästä arkisin klo 10.30–14.30. Tervetuloa lounaalle Helsingin Kallioon, Ravintola Oivaan!

Ravintola Oivan lounas 

Arkisin klo 10:30-14:30 

Päivän lounas 10,90 €

Noutopöydässä päivän keitto, kolme lämminruokavaihtoehtoa, salaatteja ja leipää sekä kahvi/ tee
Keitto- ja salaattilounas, kahvi/ tee 9,60 €
+65 seniorilounas (suositus klo 13-14:30) 9,60 €


Lounaan voi myös tilata WOLT:n kautta suoraan töihin tai kotiin linkin kautta TILAA WOLTISTA


Take Away -lounas
Take Away -lounas, 3 lämminruokavaihtoehtoa, salaatti ja leipä 10,90 €
Take Away  +65 seniorilounas  3 lämminruokavaihtoehtoa, salaatti ja leipä 10,70 € 9,60 €
Take Away -keitto -ja salaattilounas, päivän keitto, salaatti ja leipä 9,60 €


Ravintola Oivan lounas on tarjolla noutopöydästä. Edelleen käytössä on tarkat korona-ajan määräykset. Käsienpesupaikat on merkitty näkyvästi, käsidesejä on tarjolla useassa eri paikassa, huolehdimme turvaväleistä (sisällä paikkoja 75% normaalista) ja vaihdamme buffetin ottimet useita kertoja lounaan aikana. Tulethan lounaalle terveenä ja ja huolehdit myös itse määräyksistä eli jo 

sisälle tultaessa käyt pesemässä kädet tai käytät käsidesiä

Lounaalla tällä viikolla

Ma 22.2.

Kasvissosekeittoa (G, M, V) ja yrttiraejuustoa (G, L)
Tomaattista soija-kaalipataa (G, M, V)
Täytettyjä broilerleikkeitä (L) ja avokadosalsaa (G, M, V)
Lihamureketta ja viherpippurikastiketta (L)

Ti 23.2.

Kana-currykeittoa (G, M)
Juustogratinoitua pinaatti-pastavuokaa (L)
Perinteistä jauhelihakastiketta (L) ja keitettyjä perunoita (G, L)
Paistettua lohta (G, M) ja kukkakaalitzatzikia (G, L)
Jälkiruokaa

Ke 24.2.

Chorizopyörykkäkeittoa (G, M)
Tofu-kasvispaellaa (G, M, V)
Broileria aurajuustokastikkeessa (G, L)
Mustaamakkaraa (M) ja puolukkaa (G, M, V)

To 25.2.

Hernekeittoa (G, M) ja pannukakkua (L)
Kasvistäytteisiä uuniperunoita (G, L)
Lohimureketta (G, L) ja kermaista valkoviinikastiketta (G, L)
Yön yli haudutettua punaviinihärkää (G, M)

Pe 26.2.

Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (G, L) ja krutonkeja (M, V)
Kikherne-seitancurrya (G, M, V)
Janssoninkiusausta (G, L) ja etikkapunajuuria (G, M, V)
Leivitettyjä porsaanleikkeitä (M) ja valkosipulimajoneesia (G, M)

Tuoreen lihan alkuperä

Nauta: Suomi, Saksa
Porsas: Suomi,
Kana: Suomi

Lisätietoja allergeeneista ja elintarvikkeiden alkuperästä saa henkilökunnalta.